Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: “Αναταράξεις” το ατύχημα με τον προαστιακό

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: “Αναταράξεις” το ατύχημα με τον προαστιακό
ΦΩΤΟ peloponnisosnews

Δεύτερη ανακοίνωση έβγαλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το χθεσινό ατύχημα που έγινε με τον προαστιακό, 150 μέτρα από το σταθμό των Αγίων Θεοδώρων…

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση που έβγαλε χθες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο συρμός δεν εκτροχιάστηκε. Σύμφωνα με την σημερινή, δεύτερη ανακοίνωση, αυτό που έγινε ήταν… αναταράξεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Την Δευτέρα 1η Απριλίου, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου 1324, λόγω υψηλής ταχύτητας και έλλειψης αυτόματου συστήματος τηλεδιοίκησης δημιουργήθηκαν αναταράξεις στο συρμό.
Εννέα επιβάτες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους. Οκτώ αποχώρησαν άμεσα, μετά από ιατρικό έλεγχο, ενώ ένας εξ αυτών έχει παραμείνει για προληπτική παρακολούθηση”.

Ωστόσο, αυτό που περιγράφουν επιβάτες, είναι κάτι παραπάνω από… αναταράξεις. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsIT.gr μία γυναίκα που ήταν μέσα στον προαστιακό την ώρα του ατυχήματος, το τρένο “πήγε και ήρθε” αρκετές φορές στις ράγες, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, την οποία δεν έκοψε καθόλου μπαίνοντας στο σταθμό των Αγίων Θεοδώρων όπου δεν σταμάτησε.

Η ίδια περιγράφει στιγμές πανικού που έζησε μέσα στον προαστιακό αλλά και τους τραυματισμούς ανθρώπων που έγιναν δίπλα της. Θυμηθείτε:

 

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις