Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πήλιο: Φοβερό τροχαίο στην Τσαγκαράδα – Η επιλογή του οδηγού για να αποφύγει τα χειρότερα!

Πήλιο: Φοβερό τροχαίο στην Τσαγκαράδα – Η επιλογή του οδηγού για να αποφύγει τα χειρότερα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέο τροχαίο στο Πήλιο, με τον οδηγό να καλείται να πάρει στα γρήγορα μια απόφαση. Το ξέσπασμα της συζύγου του…

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προχθές (29-08-2018) στην επαρχιακή οδό Βόλου – Τσαγκαράδας στο Πήλιο. Στις 12.30 το μεσημέρι στο τμήμα του δρόμου από Τσαγκαράδα προς Ξουρίχτι 48χρονος οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου φέρεται να υποχρεώθηκε να «καβαλήσει» πέτρες και χώματα που υπήρχαν στον δρόμο, προκειμένου να μην περάσει στο αντίθετο ρεύμα και συγκρουστεί με διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο πλάι με τις δύο ρόδες στον αέρα. Ως εκ θαύματος ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε και βγήκε μόνος από το αυτοκίνητό του. Ζήτησε ακολούθως οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, καθώς αυτό είχε υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές από την πλευρά του οδηγού.

Το τροχαίο ατύχημα αναφέρθηκε από τη σύζυγο του οδηγού. Στο σημείο δεν είχε κληθεί για να μεταβεί η Αστυνομία. Η γυναίκα με αγανάκτηση ενημέρωσε ότι κάτι πρέπει να γίνει και να απομακρυνθούν οι φερτές ύλες από τον δρόμο. «Είμαι μητέρα τριών παιδιών και σύντομα τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια για τη μεταφορών μαθητών στα σχολεία. Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση;» διερωτήθηκε.

Η κ. Λαμπαδάρη επισήμανε ότι πέτρες και χώματα καταλαμβάνουν στο επίμαχο σημείο το μισό κομμάτι του ενός ρεύματος μετά από  τις καταρρακτώδεις βροχές του περασμένου Φεβρουαρίου που είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Δυστυχώς, πρόσθεσε, ενώ έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, από κανέναν δεν ελήφθη η μέριμνα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις