Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήλιο: Πρόωρη Ανάσταση με 200.000 ευρώ στην τράπεζα – Προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη!

Πήλιο: Πρόωρη Ανάσταση με 200.000 ευρώ στην τράπεζα – Προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη!

Το Πήλιο στο επίκεντρο λίγο πριν το φετινό Πάσχα, για μια ευχάριστη είδηση. Αυτή έγινε θέμα συζήτησης από τα καφενεία μέχρι και το τελευταίο σπίτι του χωριού στο Τρίκερι…

Ανω – κάτω το Τρίκερι στο Πήλιο για καλό σκοπό. Ψάχνουν τον υπερτυχερό ή την υπερτυχερή, που κέρδισε 200.000 ευρώ παίζοντας ΣΚΡΑΤΣ των 3 ευρώ. Οι φήμες στο όμορφο χωριό του Νοτίου Πηλίου τις τελευταίες μέρες οργιάζουν ως προς το ποιος μπορεί να είναι ο «τυχερός» που έκανε Ανάσταση πρώιμα.

Από τα καφενεία μέχρι και το τελευταίο σπίτι του χωριού, το μοναδικό θέμα συζήτησης χθες, Μεγάλη Τετάρτη, ήταν η θεά τύχη και το θείο δώρο των 200.000 ευρώ που κλήρωσε στο Τρίκερι.

Συζητήσεις, ατάκες και στιχομυθίες που παραπέμπουν στο κυνήγι του θησαυρού και εκτιμήσεις επηρεασμένες από τον κινηματογράφο. Σε καφετέριες, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το ΣΚΡΑΤΣ. Από τη στιγμή που από στόμα σε στόμα διαδόθηκε η ευχάριστη είδηση, όλοι ανεξαιρέτως θεωρούνται «εν δυνάμει τυχεροί».

Πήλιο: Σενάρια για τον τυχερό των 200.000 ευρώ

Μόλις έγινε γνωστό από τον ΟΠΑΠ ότι το πλουσιοπάροχο δελτίο, που αγοράστηκε από το Κέντρο Τύπου της Ασημίνας Πασσιά και έκρυβε μποναμά 200.000 ευρώ για τον κάτοχό του, σήμανε συναγερμός. «Από τον ΟΠΑΠ ενημερωθήκαμε πως ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ που αγοράστηκε από το μαγαζί μας κέρδισε 200.000 ευρώ. Οπως ήταν φυσικό χαρήκαμε ιδιαίτερα για τον τυχερό που αγόρασε το ΣΚΡΑΤΣ», τόνισε η Ασημίνα Πασσιά.

Η ίδια υποθέτει πως το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ πρέπει να αγοράστηκε από τον τυχερό το διάστημα από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τέλος Μαρτίου. «Εκείνο το διάστημα στο χωριό μας επειδή μεσολάβησαν δύο τριήμερα υπήρχαν πολλοί επισκέπτες. Ενδεχομένως να είναι κάποιος ξένος», εκτίμησε η ίδια, χωρίς να αποκλείει φυσικά ο τυχερός να είναι κάποιος συγχωριανός της.

«Οποιος και να είναι μακάρι να πιάσουν τόπο», σχολίασε η Ασημίνα Πασσιά, ικανοποιημένη που το κατάστημά της αποδείχτηκε «γούρικο».

Από τη στιγμή πάντως που έγινε γνωστός ο μποναμάς κόσμος και κοσμάκης παρελαύνει από το μαγαζί της Ασημίνας Πασσιά, για να συγχαρεί για το ευχάριστο γεγονός και φυσικά η πρώτη ερώτηση αφορά στο ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός.

«Σιγά να μην εμφανιστεί. Οποιος και να είναι δεν πρόκειται να το αποκαλύψει. Δεν είναι εποχές για να διαλαλείς κάτι τέτοιο», σχολιάζει η κ. Πασσιά.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις