Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Μυτιλήνη – Λίμνη οι δρόμοι [pics]

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Μυτιλήνη – Λίμνη οι δρόμοι [pics]
φωτό από αναγνώστη του newsit,gr

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν τη Λέσβο χθες και σήμερα το πρωί, προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στο… «ποδαρικό» του χειμώνα, αλλά σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, όχι τόσο σημαντικά, που να προκαλέσουν καταστροφές.

Ωστόσο τόσο στην πόλη της Μυτιλήνης όπου υπάρχουν σημεία που έχουν «πνίξει» τους δρόμους (Σουράδα, «Ξενία», προκυμαία, Επάνω Σκάλα), όσο κυρίως στο Πλωμάρι και στον Τρύγωνα που ζουν σε κάθε ισχυρή νεροποντή με τον υδάτινο εφιάλτη, επικρατεί προβληματισμός.

Πρωτοβρόχια στη Λέσβο

Πρωτοβρόχια με προβλήματα στη ΛέσβοΣτην πόλη της Μυτιλήνης υπάρχουν σημεία που έχουν «πνίξει» τους δρόμους (Σουράδα, «Ξενία», προκυμαία, Επάνω Σκάλα), και στο Πλωμάρι και στον Τρύγωνα που ζουν σε κάθε ισχυρή νεροποντή με τον… υδάτινο εφιάλτη, επικρατεί προβληματισμός. Με τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου και της Περιφέρειας και την Πυροσβεστική να είναι επί ποδός.

Gepostet von ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ am Montag, 19. November 2018

Με τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου και της Περιφέρειας και την Πυροσβεστική να είναι επί ποδός.

Εξάλλου τα μεγαλύτερα προβλήματα, έχουν προκύψει στο οδικό δίκτυο, όπου το νερό «εγκατέστησε» φερτά υλικά στο οδόστρωμα, κάνοντας δύσκολη την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο newsit, από την περιοχή Πέραμα

φωτό από αναγνώστη
φωτό από αναγνώστη
φωτό από αναγνώστη
φωτό από αναγνώστη

Με πληροφορίες από emprosnet

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις