Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πτολεμαϊδα: Η στιγμή που καθηγητής σπρώχνει μαθητή κατά τη διάρκεια της παρέλασης – video

Πτολεμαϊδα: Η στιγμή που καθηγητής σπρώχνει μαθητή κατά τη διάρκεια της παρέλασης – video

Η μαθητική παρέλαση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ξαφνικά μέσα στο πλάνο μπαίνει καθηγητής. Κατευθύνεται στον μαθητή που κρατάει την πινακίδα του σχολείου…

Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (15-10-2019), κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, για την επέτειο απελευθέρωσης της Πτολεμαϊδας.

Ο πολύπειρος εκπαιδευτικός, που ήταν και ο υπεύθυνος της παρέλασης, παρακολουθούσε τον βηματισμό και τις αποστάσεις των μαθητών από κοντά.

Κάποια στιγμή διαπίστωσε πως ο μικρός μαθητής του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, που κρατούσε την πινακίδα, είχε «κολλήσει» ακριβώς μπροστά από τον σημαιοφόρο. Τότε  άρχισε να του λέει με έμφαση να προχωρήσει πιο μπροστά.

Όταν, όμως, ο μαθητής δεν προχώρησε, αλλά παρέμενε ακριβώς μπροστά από τον σημαιοφόρο του σχολείου του, ο καθηγητής τον έπιασε από τον ώμο και τον έσπρωξε μπροστά. Το επίμαχο στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα του Top Channel!

Το συμβάν σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, δεσμεύτηκε να επιληφθεί του θέματος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις