Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Έκανε το ίδιο λάθος 15 φορές και έχασε τα λεφτά του! Η γυναίκα που τον “έγδυσε” με σχέδιο

Ρόδος: Έκανε το ίδιο λάθος 15 φορές και έχασε τα λεφτά του! Η γυναίκα που τον “έγδυσε” με σχέδιο

Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας Ροδίτης το… φλιτζάνι που του έλεγε μια καφετζού – χαρτορίχτρα, καθώς έκανε το λάθος να πιστέψει στις υποσχέσεις της και εκείνη να του πάρει σχεδόν τη μισή του περιουσία!

Η απατεώνισσα εκμεταλλεύτηκε την ευπιστία του άτυχου άντρα από τον Αρχάγγελο, ο οποίος την περίοδο εκείνη ήταν ευάλωτος, καθώς είχε χωρίσει από την αγαπημένη του. Το θύμα γνωρίστηκε με την επιτήδεια τον Αύγουστο του 2016 και τον έπεισε ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να πείσει την πρώην του να γυρίσει κοντά του.

Τυφλωμένος από τον έρωτά του για την αγαπημένη του, ο Ροδίτης δεν έβλεπε καθαρά και πίστεψε την απατεώνισσα, την οποία επισκέφτηκε στο γραφείο καφεμαντείας – χαρτομαντείας περίπου 15 φορές, πιστεύοντας ότι θα βρει λύση στο πρόβλημά του.

Τον Οκτώβριο του 2016 η ίδια τον κάλεσε για να του πει ότι η λύση στο πρόβλημά του απαιτούσε τη συνεργασία μιας διάσημης μάγισσας, που ζούσε στην Τουρκία, αλλά θα έπρεπε να δώσει 3.000 ευρώ.

Τα ειδικά ξόρκια που πλήρωσε ακριβά

Όπως του είπε, η συνεργάτιδά της αυτή ήταν έμπειρη και ικανή καθώς «δούλευε» με βότανα, διάβαζε ευχές και έκανε ειδικά ξόρκια μέσα στη μαύρη νύχτα σε υπόγειες τοποθεσίες που έφταναν σε βάθος ακόμα και τα 40 μέτρα!

Τελικά, λίγες ημέρες μετά έδωσε τα χρήματα που του ζήτησε, αλλά στις αρχές Νοεμβρίου 2016 και βλέποντας ότι δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα, φέρεται ότι της ζήτησε να συνομιλήσει με τη μάγισσα εκ Τουρκίας για να του πει η ίδια για τις ενέργειές της.

Η Ροδίτισσα αρνήθηκε, αλλά μία ώρα μετά τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο μία άγνωστη η οποία παρίστανε τη συνεργάτιδά της και επιβεβαίωσε δήθεν όλα όσα του είχε πει η καφετζού.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου η αετονύχισσα καφετζού ενημέρωσε τον εύπιστο Ροδίτη ότι η συνεργάτιδά της αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του περίεργου χαρακτήρα της πρώην του και ότι θα έπρεπε να της δώσει άλλα 4.000 ευρώ για να συνεχίσει να το «πολεμάει» και να πετύχει την επιστροφή της.

Επειδή αυτός δεν είχε μετρητά, με θράσος η καφετζού τού ζήτησε να εκποιήσει δύο αγρούς του. Τον Ιούνιο του 2017 εκποίησε τον ένα αγρό και της κατέβαλε 4.000 ευρώ και στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο Ροδίτης, του ζήτησε 15.000 ευρώ και τον έπεισε να της μεταβιβάσει -ως δικαιοπάροχος- την κυριότητα του δεύτερου αγρού!

Ο Θεός, όμως, αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη κι έτσι, εντελώς τυχαία λίγες ημέρες μετά, ο Αρχαγγελίτης συνάντησε την πρώην του, στην οποία είπε τι συνέβαινε με την καφετζού.

Άναυδη εκείνη του είπε ότι πρόκειται για «αετονύχισσα» που τον εξαπατά κι έτσι το θύμα απομακρύνθηκε. Το απίστευτο όλων έγινε τον Νοέμβριο του 2019, όταν του κοινοποιήθηκε απόφαση του Ειρηνοδικείου Ρόδου, όπου με σοκ διαπίστωσε ότι η απατεώνισσα απέκτησε κατά πλήρη κυριότητα με χρησικτησία το ακίνητό του!

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες κατέφυγε ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κατά της καφετζούς και κατά παντός άλλου υπευθύνου με έγκληση για απάτη.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις