Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Το ροζ βίντεο στο διαδίκτυο είχε πρωταγωνίστρια την ίδια – Η παγίδα που δεν απέφυγε!

Ρόδος: Το ροζ βίντεο στο διαδίκτυο είχε πρωταγωνίστρια την ίδια – Η παγίδα που δεν απέφυγε!

Νέα τροπή στην υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στη Ρόδο. Το ροζ βίντεο ανάβει φωτιές και προκαλεί αντιδράσεις…

Νέα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης, προκάλεσε η υποβολή μηνύσεως από έναν παντρεμένο κάτοικο της Ρόδου, εις βάρος των 3 Ελλήνων, που καταγγέλθηκαν από μια 31χρονη Αλβανή για εκβίαση και για ομαδικό βιασμό.

Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται, ενώ έχει τεθεί στο αρχείο με διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η μήνυση της 31χρονης και εκκρεμεί η αξιολόγηση της προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για την ακύρωσή της. Επιπλέον εκκρεμεί η αξιολόγηση μηνύσεων εις βάρος της 31χρονης από δύο εκ των καταγγελλομένων που διατείνονται ότι τους καταμήνυσε ψευδώς και τους συκοφάντησε.

Πιο συγκεκριμένα ένας παντρεμένος κάτοικος της Ρόδου, στρέφεται με την μήνυσή του κατά των τριών Ελλήνων, που καταμηνύθηκαν από την αλλοδαπή για εκβίαση με ροζ βίντεο προκειμένου να υποκύπτει σε ερωτικά όργια μαζί τους και για βιασμό.

Όπως υποστηρίζει, την 22α Ιανουαρίου 2019 κλήθηκε από τον Πταισματοδίκη Ρόδου για να εξετασθεί ενόρκως ως μάρτυρας στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος της αλλοδαπής.

Διατείνεται ότι γνωρίζει την αλλοδαπή και διατηρεί μαζί της φιλικές σχέσεις, ενώ οι τρείς μηνυόμενοι είναι απλά γνωστοί του. Ισχυρίστηκε ότι η αλλοδαπή, που διέμενε από το έτος 2016 στη Ρόδο, του είχε εκμυστηρευθεί ότι οι μηνυόμενοι και ειδικότερα ο πρώτος την εκβίαζε, δίχως να του αναφέρει περαιτέρω πληροφορίες και εκείνος την συμβούλεψε να αποτανθεί στην αστυνομία.

Διαπίστωσε, όπως ισχυρίζεται, ότι οι 3 Έλληνες ισχυρίστηκαν ψευδώς και συκοφαντικώς πως διατηρούσε δήθεν εξωσυζυγική σχέση με την αλλοδαπή και ότι εκείνοι ως δήθεν φίλοι του προσπάθησαν να την απομακρύνουν από εκείνον για να διασώσουν την οικογένειά του.

Η αλλοδαπή διατείνεται πως την βίαζαν ομαδικά, την κατέγραφαν σε βίντεο αρχικά με τα κινητά τους τηλέφωνα κι έπειτα με επαγγελματική κάμερα και την απειλούσαν ότι αν δεν συναινούσε σε ερωτική πράξη μαζί τους, θα αναρτούσαν τα βίντεο στο διαδίκτυο. Έπειτα ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε ότι είχαν πράγματι αναρτηθεί βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο στα οποία συμμετείχε η ίδια και ο πρώτος των μηνυομένων.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις