Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σάμος: Οι κλέφτες τραυμάτισαν αστυνομικό – Επεισοδιακές συλλήψεις μετά τα απανωτά χτυπήματα των δραστών!

Σάμος: Οι κλέφτες τραυμάτισαν αστυνομικό – Επεισοδιακές συλλήψεις μετά τα απανωτά χτυπήματα των δραστών!

Οι δράστες αποφάσισαν να ρισκάρουν και ήταν αποφασισμένοι. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει…

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα στη Σάμο. Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 16 έως 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών, καθώς και για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της αντίστασης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (17-05-2019), δρώντας από κοινού, μπήκαν σε μπαρ ξενοδοχείου στη Σάμο με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθως, μπήκαν παραβιάζοντας είσοδο, σε παρακείμενη του ξενοδοχείου οικία και αφαίρεσαν, είδη ρουχισμού, τρόφιμα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, οι ανωτέρω αλλοδαποί, την 14-05-2019, μπήκαν στο μπαρ της ίδιας επιχείρησης παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, αξίας -500- ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλη Αστυνόμευση) και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατσαβίδι και φακός, καθώς και μέρος των κλοπιμαίων. Σημειώνεται ότι, οι δράστες κατά τον εντοπισμό τους προέβαλαν αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ τρείς εξ’ αυτών επιτέθηκαν από κοινού και τραυμάτισαν αστυνομικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις