Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σέρρες: Αυτός είναι ο τεράστιος βόας που σκόρπισε τον τρόμο σε σχολική εκδρομή – Πανικός για το φίδι [pics, video]

Σέρρες: Αυτός είναι ο τεράστιος βόας που σκόρπισε τον τρόμο σε σχολική εκδρομή – Πανικός για το φίδι [pics, video]

Τα παιδιά έκαναν ξενάγηση στο ενυδρείο Βυρώνειας στις Σέρρες, όταν ο βόας κατάφερε να βγει από τη γυάλα του. Το φίδι άρχισε να κινείται…

Αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο ενυδρείο Βυρώνειας στις Σέρρες. Ένας βόας βγήκε από τη γυάλα του την ώρα που μαθητές, δάσκαλοι και γονείς βρίσκονταν στο χώρο.

Με το που είδαν τον βόα έξω από τη γυάλα του, οι μικροί μαθητές έβαλαν τις φωνές. Στο ενυδρείο της Βυρώνειας επικράτησε πανικός, αλλά σαν από μηχανής Θεός, ένας πατέρας που συνόδευε το παιδί του στην εκδρομή, Πυροσβέστης στο επάγγελμα, ανέλαβε δράση για να πιάσει το φίδι.

Ζήτησε να εκκενωθεί ο χώρος και αμέσως ως σωστός επαγγελματίας ξεκίνησε τις προσπάθειές του για να ακινητοποιήσει τον βόα και να τον βάλει πίσω στη θέση του.

Το φίδι τελικά βρήκε τον “μάστορά του” και επέστρεψε στη γυάλα. Έτσι τα παιδιά συνέχισαν την ξενάγησή τους κανονικά, αν και ορισμένα από αυτά, δεν ήθελαν να επιστρέψουν στο σημείο.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πυροσβέστης καλείται να αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό.

Ο πυροσβέστης Βαρασάμης Βαρσαμούδης ως άριστος επαγγελματίας κατάφερε να πιάσει το φίδι και μάλιστα απέδειξε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά αφού λίγα 24ωρα πριν ήταν ο ίδιος πυροσβέστης που κατάφερε να πιάσει το φίδι που τρόμαζε όλο τον κόσμο στο κέντρο της πόλης των Σερρών και ήταν σε μαρκίζα καταστήματος αθλητικών ειδών.

Όπως δηλώνει ο ίδιος η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών φροντίζει να τους έχει «ετοιμοπόλεμους» για κάθε είδους συμβάν, αφού είναι αυτοί που καλούνται να ανταποκριθούν σε ότι συμβαίνει, αποδεικνύοντας έτσι τον άριστο επαγγελματισμό των ανδρών της Υπηρεσίας μας, για τους οποίος είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις