Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σκιάθος: Διακοπές χλιδής για τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας – Κόβει την ανάσα η θαλαμηγός του!

Σκιάθος: Διακοπές χλιδής για τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας – Κόβει την ανάσα η θαλαμηγός του!

Σούπερ γιοτ πολυτελών προδιαγραφών, αφίξεις με ιδιωτικά αεροσκάφη και προσωπικότητες με διεθνές εκτόπισμα καταγράφονται στη λίστα των διασήμων του πλανήτη που επισκέφτηκαν μέχρι στιγμής τα νησιά των Βορείων Σποράδων…

Η θερινή περίοδος φέρνει στο προσκήνιο αφίξεις διάσημων προσώπων, όπως για παράδειγμα ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ο οποίος αφίχθη προχθές στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στην συνέχεια, με διακριτικότητα στο πολυτελές γιότ «Tacanuyaso M S Yacht», προκειμένου να απολαύσει διακοπές εν πλω.

Ο 34χρονος, ο οποίος ορίστηκε διάδοχος από τον πατέρα του βασιλιά Σαλμάν τον Ιούνιο του 2017, απολαμβάνει τις διακοπές του με σκάφος που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα και παρέμεινε αραγμένο επί τρεις μέρες στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, χωρίς, ωστόσο, να γίνει γνωστή η ταυτότητα των διάσημων επιβατών.

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν παίρνοντας περισσότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ πρίγκιπας στη χώρα, από το 32μελές συμβούλιο που εκπροσωπεί τις ψήφους εκατοντάδων άλλων πριγκίπων στη χώρα του, μετά βέβαια από πρόταση του πατέρα του, του βασιλιά Σαλμάν, αποτελεί ένα από τα διάσημα πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ και αναμφίβολα η παρουσία του στο νησί, ενισχύει την φήμη της Σκιάθου.

Διάσημες αφίξεις καταγράφηκαν, στο μεταξύ, με διαφορά λίγων ημερών, στην γειτονική Σκόπελο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κατέφτασε με άκρα μυστικότητα ο αδελφός του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, με πολυτελές σκάφος, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο διάσημος επισκέπτης βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νησί, απολαμβάνοντας διακριτικά τις διακοπές του, που διανθίζονται από θαλασσινή αύρα.

Ανεξάντλητη είναι η λίστα με τα ονόματα των διασήμων που είτε επισκέφτηκαν, είτε πρόκειται να επισκεφτούν τις Βόρειες Σποράδες, με το χολιγουντιανό ζεύγος Κερτ Ράσελ – Γκόλντι Χόουν να τραβούν τα φλας, ενώ στις νέες αφίξεις καταγράφεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος εθεάθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου κατά την άφιξή του στο νησί του Παπαδιαμάντη, σύμφωνα με μαρτυρίες.

H γνωστή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδη επέλεξε την Αλόννησο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και έπεται συνέχεια.

Η λίστα των διάσημων αφίξεων παραμένει, στο μεταξύ, ανοιχτή, καθώς στην αιχμή της τουριστικής σεζόν αναμένεται να προστεθούν και άλλα ονόματα με πανελλήνιο και διεθνές εκτόπισμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις