Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκιάθος: Το γεύμα της πριγκίπισσας – Στο τραπέζι από αστακομακαρονάδα μέχρι ροφός στιφάδο!

Σκιάθος: Το γεύμα της πριγκίπισσας – Στο τραπέζι από αστακομακαρονάδα μέχρι ροφός στιφάδο!

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Σκιάθο. Ζήτησε να γευματίσει σε τοπική ταβέρνα και δοκίμασε τοπικές σπεσιαλιτέ…

Γεγονός της χρονιάς για τις Σποράδες είναι η άφιξη της πριγκίπισσας του Μαρόκου Λάλα Σάλμα στη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γαλαζοαίματη επισκέπτρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί του Παπαδιαμάντη, αλλά πραγματοποιεί καθημερινά εξορμήσεις σε ακτές των τριών νησιών με πολυτελές σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, γευμάτισε προχθές μαζί με τα μέλη της συνοδείας της σε γνωστή ταβέρνα του Αγνώντα και δοκίμασε τοπικές σπεσιαλιτέ.

Μεταξύ άλλων απόλαυσε αστακομακαρονάδα, ροφό στιφάδο, σαλάτα, χταπόδι και θράψαλο, αλλά και την περίφημη σκοπελίτικη τυρόπιτα. Η πριγκίπισσα έγινε αντιληπτή από θαμώνες της παραθαλάσσιας ταβέρνας αλλά όλοι τήρησαν διακριτική στάση, προκειμένου να απολαύσει ανενόχλητη το γεύμα της.

Στο μεταξύ, δεκάδες διάσημοι όπως ο Μπουφόν, τερματοφύλακας της Γιουβέντους, έχουν επισκεφτεί την ίδια ταβέρνα, για να απολαύσουν τοπικές σπεσιαλιτέ.

Επίσης η Ελένη Πετρουλάκη, ο σύζυγός της Ιλια Ιβιτς και τα παιδιά τους επισκέφτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τη Σκιάθο, όπως και ο Γιώργος Μαζωνάκης και επέλεξαν το πολυτελές ξενοδοχείο «Skiathos Palace» για τις διακοπές τους.

Διακοπές στη Σκιάθο απολαμβάνει επίσης ο μεγαλοεπιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ενώ αναμένεται να επισκεφτούν και άλλοι διάσημοι τα νησιά στη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις