Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Λαμίας!

Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Λαμίας!
ΦΩΤΟ από το lamianow

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τις 14.00, στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Αβέρωφ.

Μια νεαρή κοπέλα που επέβαινε στο ασημί αυτοκίνητο, προσπάθησε να στρίψει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Α.Διάκου -σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος της και να πέσει πρώτα στο πεζοδρόμιο και εν συνεχεία σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγο πιο κάτω.

Από την σύγκρουση που ήταν σφοδρή τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο έτερο Ι.Χ, άνοιξε ο αερόσακος του πρώτου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί η νεαρή οδηγός. Άμεσα μάλιστα βγήκε από το όχημα της φανερά σοκαρισμένη πριν μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

“Περπατούσα προς τα κάτω και άκουσα το αυτοκίνητο να έρχεται από την Αβέρωφ προς την Περιφέρεια με μεγάλη ταχύτητα. Γύρισα το κεφάλι και είδα τι ακριβώς συνέβη. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι η οδηγός αλλά το αυτοκίνητο είχε μεγάλη ταχύτητα. Την ίδια ώρα μάλιστα ανέβαινε προς Λαμία ένα ακόμη αυτοκίνητο το οποίο έκοψε πριν υπάρξει σύγκρουση” είπε αυτόπτης μάρτυρας.

 

Στο σημείο πήγε η Τροχαία η οποία κάνει προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Πηγή: lamianow

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις