Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σύρος: Η νύφη, ο γαμπρός και η μεγάλη έκπληξη – Στις φωτογραφίες δεν ήταν μόνο συγγενείς και φίλοι!

Σύρος: Η νύφη, ο γαμπρός και η μεγάλη έκπληξη – Στις φωτογραφίες δεν ήταν μόνο συγγενείς και φίλοι!
ΦΩΤΟ από sportcyclades24

Η πανέμορφη Λαρισσαία νύφη και ο γοητευτικός Ναπολιτάνος γαμπρός επέλεξαν το νησί της Σύρου για να τελέσουν το γάμο τους. Ωστόσο μια έκπληξη περίμενε το αγαπημένο ζευγάρι…

Την Κυριακή το απόγευμα τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος της νέας δημοτικής αρχής. Ο γάμος έγινε από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Αλίκη Λεονταρίτη, στο αίθριο του υπέροχου δημαρχείου.

Η πανέμορφη Λαρισσαία νύφη και ο γοητευτικός Ναπολιτάνος γαμπρός επέλεξαν το νησί της Σύρου για να τελέσουν το γάμο τους, ωστόσο μια έκπληξη περίμενε το αγαπημένο ζευγάρι.

Τα τελευταία χρόνια λαμβάνει χώρα μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση όπου οι αθλητές ανεβοκατεβαίνουν 5.000 σκαλάκια και φαίνεται ότι κάθε χρόνο ένα τυχερό ζευγάρι είναι το γούρι της διοργάνωσης καθώς και οι ίδιοι ανεβαίνουν τα δικά τους σκαλάκια, τα σκαλιά της αγάπης, του δημαρχιακού Μεγάρου.

Φέτος μάλιστα αυτή η σχέση προχώρησε ακόμα παραπέρα με τους διοργανωτές του “Syros City Trail” να χαρίζουν στην Λαρισσαία νύφη και τον Ναπολιτάνο γαμπρό από ένα μετάλλιο της διοργάνωσης…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις