Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σύρος: “Μετά την ασέλγεια ο δάσκαλος με δάγκωσε”! Σάλος από την κατάθεση της 15χρονης μαθήτριας [video]

Σύρος: “Μετά την ασέλγεια ο δάσκαλος με δάγκωσε”! Σάλος από την κατάθεση της 15χρονης μαθήτριας [video]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών από νησί των Κυκλάδων, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του. Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της ανήλικης…

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγήθηκε χθες το πρωί (05-12-2019) ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών από νησί των Κυκλάδων, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος. Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου.

«Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» τονίζει ο δικηγόρος της παθούσας, Κώστας Δοκιμάκης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έστειλε sms στην ανήλικη, μία μόλις μέρα μετά την ασέλγεια. Μάλιστα τα όσα περιείχε το μήνυμα μόνο αθώα δεν ήταν.

“Έκανα μετά το μάθημα διατάσσεις και μου είπε ότι δεν αρκούν και πρέπει να μου κάνει μασάζ. Άρχισε να με αγγίζει και στη συνέχεια μου κατέβασε το παντελόνι που φορούσα. Άρχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις στο πίσω μέρος του κορμιού μου και έφτασε στο σημείο να με δαγκώσει” κατέθεσε η 15χρονη.

Οι γονείς αμέσως τον κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού των Κυκλάδων όπου ζουν και στη συνέχεια η μαθήτρια εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Τα ευρήματα σύμφωνα με πληροφορίες, πιστοποιούν την καταγγελία της 15χρονης.

Ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών είναι και ο ίδιος πατέρας τριών παιδιών. Μέχρι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς: «Θα τα πω όλα στον εισαγγελέα».

Αξίζει να τονιστεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε μικρό νησί των Κυκλάδων και όχι στην Σύρο. Στη Σύρο, μεταφέρθηκε λόγω των δικαστηρίων ο φερόμενος ως δράστης, οποίος και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις