Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Ο γνωστός τραγουδιστής είχε κι άλλο σουξέ – Έβαζε χέρι στο χρηματοκιβώτιο του φίλου που τον φιλοξενούσε

Βόλος: Ο γνωστός τραγουδιστής είχε κι άλλο σουξέ – Έβαζε χέρι στο χρηματοκιβώτιο του φίλου που τον φιλοξενούσε

Ο φίλος του γνωστού τραγουδιστή που τον φιλοξενούσε, όταν αυτός επισκεπτόταν για επαγγελματικούς λόγους τον Αλμυρό, το φυσάει και δεν κρυώνει, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος του, αποδείχθηκε ελαφροχέρης.

Γνωστός τραγουδιστής που επισκεπτόταν τον Αλμυρό συχνά για επαγγελματικό σκοπό, είχε κι αλλού… σουξέ. Τον φιλοξενούσε φίλος του στο σπίτι του, αλλά όπως αποδείχθηκε, ο τραγουδιστής είχε κι άλλο… ταλέντο, καθώς όπως αποδείχθηκε, έκλεψε από το σπίτι του φίλου του που τον φιλοξενούσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε ποσό ύψους 3.400 ευρώ.

Για κλοπή που σημειώθηκε στον Αλμυρό στις 23 Ιουλίου 2017 καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 34χρονος Θεσσαλονικιός, ο οποίος μάλιστα είναι και γνωστός τραγουδιστής, και εναντίον του κατηγορούμενου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τοπικού τύπου, και όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο ο παθών, ένας 41χρονος Αλμυριώτης, ο δράστης ήταν φίλος του και τον φιλοξενούσε ανά τακτά διαστήματα όποτε επισκεπτόταν τη Μαγνησία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς τραγουδούσε σε μαγαζί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλμυριώτης υπέδειξε τον Θεσσαλονικιό ως τον δράστη της κλοπής καθώς στο σπίτι του δεν μπήκε κανείς άλλος και όλα ήταν κλειδωμένα.

Πηγή: taxydromos.gr

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις