Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Ο ταξιτζής δεν στάθηκε τυχερός όπως πίστευε αρχικά – Η κούρσα από την Αθήνα δέν ήταν σαν τις άλλες

Βόλος: Ο ταξιτζής δεν στάθηκε τυχερός όπως πίστευε αρχικά – Η κούρσα από την Αθήνα δέν ήταν σαν τις άλλες

Ο ταξιζτής από τον Βόλο πίστευε στρην αρχή ότι κανείς δεν θα το καταλάβαινε. Δυστχυώς για αυτόν, ο έλεγχος από την Τροχαία Μαγνησίας αποκάλυψε το “μυστικό” του.

Ακριβά θαν πληρώσει το λάθος του ένας ταξιζτής από τον Βόλο, ο οποίος πίστεψε ότι θα κατάφερνε να… ξεφύγει από την αυστηρή δαγκάνα του νόμου. Σε έλεγχο που έγινε μάλιστα στη Νεάπολη, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ταξίο είχε παραλάβει πελάτες από την Αθήνα και μετέφερε επιβάτες στον Βόλο με αποτέλεσμα να κινείται εκτός των διοικητικών του ορίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων, και αντίθετα από την άδειά του το ταξί μετέφερε όχι έναν, αλλά συνολικά τέσσερις επιβάτες παραλαμβάνοντας μάλιστα τον καθένα από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας αντί του ποσού των 45 ευρώ, ενώ το έργο είχε ανατεθεί σε άλλο φορέα και μάλιστα αντί του ποσού των 35 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του taxydromos.gr, το Τμήμα Τροχαίας Βόλου που «τσάκωσε» τον 58χρονο ταξιτζή προέβη ήδη στη βεβαίωση διοικητικών παραβάσεων, ενώ η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προχώρησε από την πλευρά της και στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Βόλου για υποκλοπή μεταφορικού έργου και πολλαπλή μίσθωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νόμος προβλέπει ότι «ο οδηγός παντός οχήματος, ο οποίος διενεργεί επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο, οι οποίες έχουν ανατεθεί σε άλλο φορέα ή πρόσωπο σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς και ο ιδιοκτήτης αυτού, εφόσον είναι πρόσωπο διαφορετικό του οδηγού, τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 3.000 ευρώ».

Διαβάστε ακόμη:

Τζόκερ: Νέος κροίσος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης – Το χρυσό δελτίο σε μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη [pics]
Χανιά: Οι κουκουλοφόροι δεν ήταν μόνο καρναβαλιστές – Επεισόδια και φωτιές μπροστά στην κάμερα [pics, video]
Μύκονος: Έτσι κέντρισε τα βλέμματα η Μαριάννα Λάτση – Οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα – video
Θεσπρωτία: Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και είδαν μέσα αυτές τις εικόνες – Ρίσκαρε τα πάντα [pics]

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις