Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη με επεισοδιακές συλλήψεις – Οι δράστες εμβόλισαν περιπολικό!

Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη με επεισοδιακές συλλήψεις – Οι δράστες εμβόλισαν περιπολικό!

Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας 39 έως 50 ετών, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν. Το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε τοίχο…

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη και η σύλληψη τεσσάρων ατόμων στην περιοχή του Δενδροποτάμου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (01-06-2019). Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις άντρες κινούνταν με κλεμμένο όχημα και δεν δίστασαν να εμβολίσουν περιπολικό.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας 39 έως 50 ετών, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν. Το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε τοίχο, καθώς και σε υπηρεσιακό όχημα.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, ενώ προέβαλαν σθεναρή αντίσταση όταν οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από την περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του μία βαριοπούλα, τρία κατσαβίδια και ένας λοστός.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις