Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Μάνα στείλε φαϊ” – Οι φοιτήτριες που κέντρισαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων [pics]

Θεσσαλονίκη: “Μάνα στείλε φαϊ” – Οι φοιτήτριες που κέντρισαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων [pics]

Την ώρα που οι συγκρούσεις ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και άντρες των ΜΑΤ βρίσκονταν σε εξέλιξη, μια ομάδα από φοιτήτριες μαγνήτισε τα βλέμματα…

Μπορεί η κατάσταση γύρω σπό το ΑΠΘ να παραμένει έκρυθμη, με την αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός, ωστόσο, κάποιοι φοιτητές θέλησαν να φωτίσουν με λίγο χιούμορ στη βραδιά της 17ης Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη.

Εκμεταλλεύτηκαν λοιπόν, την παρουσία των μέσων ενημέρωσης στην περιοχή του Συντριβανίου και έστειλαν το δικό τους μήνυμα… στη μαμά τους!

Φοιτήτριες που μένουν σε διαμέρισμα επί της οδού Εγνατία, κοντά στην ΕΥΑΘ, σήκωσαν πανό που έγραφε “Μάνα στείλε φαΐ”. Λέτε το μήνυμα να φτάσει στον παραλήπτη;

Μετά το τέλος και της δεύτερης πορείας για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, περίπου 30 κουκουλοφόροι επέστρεψαν στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, όπου και ταμπουρώθηκαν.

Λίγο πριν τις 21.00, άναψαν φωτιά μπροστά στη Σχολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο νωρίτερα ομάδα ατόμων έσπαγε μάρμαρα από τον χώρο μπροστά στην πρυτανεία του Ιδρύματος.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί σε διάφορα σημεία γύρω από το Campus και βρίσκονται επί ποδός για την πρόληψη επεισοδίων. H φωτιά στην Πολυτεχνική Σχολή, έσβησε πριν πάρει διαστάσεις.

Νωρίτερα γειτονιές στη Θεσσαλονίκη, μετατράπηκαν σε πεδία μαχών, με βόμβες μολότοφ, χημικά και καταστροφές αυτοκινήτων (δείτε αναλυτικά εδώ)

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις