Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θήβα: Αισιοδοξία για την 8χρονη Αλεξία – Πλησιάζουν εκείνους που έριξαν την αδέσποτη σφαίρα!

Θήβα: Αισιοδοξία για την 8χρονη Αλεξία – Πλησιάζουν εκείνους που έριξαν την αδέσποτη σφαίρα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για να εντοπιστούν οι δράστες. Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία…

Η κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας, που τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα, είναι σταθερή και οι γιατροί εκφράζουν πλέον συγκρατημένη αισιοδοξία.

Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον περιμένουν από το παιδί να ανταποκριθεί μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Στο πλευρό της 8χρονης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν.

Το παιδί τους βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο και ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όσο όμως περνούν οι ώρες χωρίς επιπλοκές, η αισιοδοξία μεγαλώνει.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την αδέσποτη σφαίρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η βολίδα που αφαίρεσαν οι γιατροί από το σώμα της άτυχης μικρούλας,  έχει παραληφθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν προέρχεται από κυνηγετικό αλλά από πυροβόλο όπλο, πιστόλι ή τυφέκιο. Μόλις ολοκληρωθεί η βαλλιστική εξέταση της βολίδας θα γνωρίζουν περισσότερα.

Από το πρωί βρίσκεται στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για ερευνήσει από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν ποια ήταν η τροχιά της σφαίρας, για να καταλάβουν από πού έπεσε ο πυροβολισμός.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη καταλήξει σε μία πρώτη εκτίμηση: Πρόκειται για δύο πιθανά σημεία. Το ένα είναι το μισό χωριό Θεσπιές και το άλλο, το μισό χωριό Λεοντάρι. Ήδη έχουν ληφθεί και οι πρώτες καταθέσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία για το ποιοι είχαν γλέντι την ώρα που έγινε το κακό…

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις