Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τήνος: Την έκαναν λαχείο και άλλαξαν τη μοίρα τους – Οργιάζει η φημολογία για τους νικητές!

Τήνος: Την έκαναν λαχείο και άλλαξαν τη μοίρα τους – Οργιάζει η φημολογία για τους νικητές!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πόνταραν στην τύχη τους και έγιναν πλούσιοι. Το λαχείο που αγόρασαν ήταν αυτό που κέρδιζε 1.000.000 ευρώ…

Πλουσιότεροι κατά 500.000 ευρώ, έγιναν οι δύο υπετυχεροί του λαχείου. Ο χρυσός λαχνός αγοράστηκε σε πρακτορείο της Τήνου και οι νικητές, όπως έγινε γνωστό είναι δύο.

Πιο συγκεκριμένα μετά την κλήρωση, διαπιστώθηκε πως ο αριθμός 170108 κερδίζει 1.000.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο του κυρίου Βλάση Λεβαντίνου, όπως έσπευσε ο ίδιος να κάνει γνωστό, σε διαδικτυακή του σελίδα.

Για λόγους ασφάλειας όπως είναι λογικό, δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των υπερτυχερών, με τη φημολογία στο νησί να οργιάζει. Λέγεται πως οι νικητές είναι δύο νεαροί άντρες, παντρεμένοι με παιδιά.

Με αυτά τα χρήματα είναι σίγουρο πως παίρνουν βαθιά οικονομική ανάσα, που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Όλα αυτά πάντως προκύπτουν για την ώρα από τα όσα λέγονται στο νησί των Κυκλάδων.

Πως παίζεται

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρά, τον αριθμό και το στοιχείο. Το λαϊκό λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις