Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τρίκαλα: Σοκ από καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου – Εμπλέκεται και 12χρονο παιδί!

Τρίκαλα: Σοκ από καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου – Εμπλέκεται και 12χρονο παιδί!

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα των Τρικάλων η καταγγελία στρέφεται και σε βάρος ενός 12χρονου!

Με μία σοβαρή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου ασχολείται τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία στα Τρίκαλα, μετά από καταγγελία γονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10 η καταγγελία στρέφεται εναντίον δύο αντρών ηλικίας 47 και 46 ετών, καθώς και ενός ανηλίκου 12 ετών! Οι τρεις τους, φέρεται να οδήγησαν ένα 11χρονο αγοράκι σε αποθήκη στο Πρίνος, όπου προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις.  Το παιδί έντρομο και φοβισμένο, μίλησε στους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν συλλήψεις και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για την υπόθεση είναι συγκεχυμένες. Το trikalavoice δίνει μια διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση. Σύμφωνα με αυτή, δυο παιδιά 6 και 12 ετών βρέθηκαν να εξερευνούν μια αποθήκη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους εντόπισε ο πατέρας του ενός, ο οποίος και τους μάλωσε έντονα. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και ο πατέρας του άλλου παιδιού, ο οποίος προσέφυγε αργότερα στην αστυνομία κάνοντας καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκων! Ανάλογη καταγγελία λέγεται ότι ετοιμάζεται να κάνει και ο δεύτερος!

Πηγή: trikalavoice, TV10.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις