Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασίλης Μελενικλής: Ανατροπή! Δεν «βλέπει» έγκλημα ο ιατροδικαστής – Η εκτίμηση για την αιτία θανάτου του 37χρονου στις Σέρρες

Βασίλης Μελενικλής: Ανατροπή! Δεν «βλέπει» έγκλημα ο ιατροδικαστής – Η εκτίμηση για την αιτία θανάτου του 37χρονου στις Σέρρες

– Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στη υπόθεση του θανάτου του 37χρονου στις Σέρρες
– Ο Βασίλης Μελενικλής είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Απρίλιο
– Βρέθηκε χθες θαμμένος στην αυλή του σπιτιού δύο φίλων του στην Αλιστράτη
– Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας λέει ο ιατροδικαστής,
– Τι υποστήριξαν τα δύο αδέλφια που ανακρίθηκαν από την αστυνομία
– Σχεδόν δυο μήνες ήταν θαμμένος ο 37χρονος
– Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Ολική ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 37χρονου από τις Σέρρες. Ο Βασίλης Μελενικλής είχε εξαφανιστεί από τη Μεγάλη Τρίτη. Χθες (07.07.2018) το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν δύο αδέλφια με τα οποία ο Βασίλης διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Ιατροδικαστής: Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Newsit.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο θάνατος του 37χρονου δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο Βασίλης Μελενικλής σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πέθανε από οξύ πνευμονικό οίδημα, το οποίο πιθανόν προκλήθηκε απο χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο ιατροδικαστής παρατήρησε μια έντονη οσμή αλκοόλ απο το περιεχόμενο του στομάχου του 37χρονου. Παράλληλα έλαβε δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Στο πτώμα του 37χρονου δεν βρέθηκαν κακώσεις, γεγονός που συνάδει με την εκτίμηση ότι ο θάνατος του Βασίλη δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το πτώμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή υπολογίζεται ότι ο Βασίλης Μελένικλής ήταν θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των φίλων του 50-60 μέρες….

Αξίζει να σημειωθεί οτι το θύμα βρέθηκε με μια λεπτή σύριγγα ινσουλίνης στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών. Ο Βασίλης όμως έχασε τη ζωή του κι αυτοί επειδή πανικοβλήθηκαν τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους…

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Βασίλης Μελενικλής βρέθηκε νεκρός, θαμμένος στην αυλή του σπιτιού, στην περιοχή Αλιστράτη στις Σέρρες. Ο εντοπισμός της σορού του έγινε χθες (07-06-2018) και οι αστυνομικοί ανέκριναν τους ενοίκους του σπιτιού. Δύο αδέρφια που γνώριζαν καλά τον άτυχο 37χρονο και τη μητέρα τους.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, το πτώμα του άτυχου 37χρονου ήταν θαμμένο στην αυλή δίπλα από τον τοίχο του σπιτιού. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα δύο αδέρφια κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη κανονικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά τους. Πήγαιναν σε καφετέριες, έβγαιναν τα βράδια και γενικότερα ακολουθούσαν το πρόγραμμά τους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το φρικτό μυστικό που έκρυβε το σπίτι τους.

Δύο μήνες τον αναζητούσε η οικογένειά του και η Αστυνομία. Ο Βασίλης Μενελικλής που ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα, είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη και είχε μαζί του 2.000 ευρώ. Τα είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μιας προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης. Έφυγε με ταξί αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Η γιαγιά του, είπε πως του είχε ζητήσει να πάει μαζί του, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Η μητέρα του που ζει στη Γερμανία είπε ότι ο αδικοχαμένος γιος της, είχε βάλει λάμες στο χέρι του μετά από τροχαίο που είχε και σκόπευε να πάει στο νοσοκομείο για να τις βγάλει. Το παιδί της, ζούσε μαζί της στη Γερμανία μέχρι να ενηλικιωθεί και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα και ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του.

Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως φαίνεται, οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή του σπιτιού!

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις