Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βέροια: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης

Βέροια: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στη Βέροια, στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Κονίτσης (στροφή Αστικών – μπροστά στο βιβλιοπωλείο “Πυρινός”) γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (18.1.2020).

Το ατύχημα συνέβη όταν το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα Ι.Χ. (μάρκας BMW) επιχείρηση να εξέλθει από την οδό Κονίτσης προς την οδό Βενιζέλου και προσέκρουσε με άλλο όχημα (μάρκας Mercedes) που κινούνταν επί της οδού Βενιζέλου στη Βέροια.

Από τη σύγκρουση το πρώτο όχημα, που χτυπήθηκε στην δεξιά πλευρά από το δεύτερο όχημα, προσέκρουσε πάνω στην πρόσοψη του βιβλιοπωλείου “Πυρινός”, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιο πεζό, ούτε να τραυματιστούν σοβαρά οι οδηγοί, ενώ δεν σημειώθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα, παρά μόνο σε ένα τμήμα υαλοπίνακα της εισόδου του καταστήματος.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες του InVeria.gr μιλούν για ένα σημείο ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς υπάρχει περιορισμένη ορατότητα σε όσους θέλουν να βγουν από την Κονίτσης προς τη Βενιζέλου. Αυτή η περιορισμένη ορατότητα, σε συνδυασμό με ταχύτητες ακόμα και εντός των ορίων (πχ 50 χλμ / ώρα) πολλές φορούν οδηγούν σε παρόμοια περιστατικά ή αποφεύγονται ατυχήματα την τελευταία στιγμή.

πηγή: inveria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις