Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Μπούκαραν σε καφετέρια και έκλεψαν την ταμειακή μηχανή – Άφησαν πίσω τους ζημιές!

Βόλος: Μπούκαραν σε καφετέρια και έκλεψαν την ταμειακή μηχανή – Άφησαν πίσω τους ζημιές!

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τα ξημερώματα sport cafe στην οδό Κασσαβέτη στον Βόλο, παραβιάζοντας την βοηθητική είσοδο του καταστήματος. Οι δράστες αφαίρεσαν ποσό μεγαλύτερο των 100 ευρώ που υπήρχε εντός της ταμειακής μηχανής, ενώ προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές…

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί όταν υπάλληλοι έφτασαν στο σημείο, και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι διαρρήκτες την πάτησαν

Θρασύτατη ληστεία επιχείρησαν να κάνουν τέσσερις κλέφτες σε μονοκατοικία του Βόλου και μάλιστα… μέρα μεσημέρι! Συγκεκριμένα και οι τέσσερις εισέβαλαν σήμερα το πρωί σε σπίτι της οδού Περραιβού, ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν προκειμένου να κλέψουν ότι πολύτιμο βρουν μέσα σε αυτό.

Για κακή τους τύχη όμως έγιναν αντιληπτοί από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ύστερα από ύποπτες κινήσεις που εντόπισαν. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν ένας 20χρονος και ένας 22χρονος, ενώ στη συνέχεια στη… φάκα των αστυνομικών έπεσαν και οι άλλοι δύο κοντά στη Στυλίδα Φθιώτιδας.

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις