Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Οι ερωτήσεις τους σταμάτησαν απότομα – Ξαφνικά έπαψαν να θέλουν πληροφορίες!

Βόλος: Οι ερωτήσεις τους σταμάτησαν απότομα – Ξαφνικά έπαψαν να θέλουν πληροφορίες!

Είχαν σκεφτεί τα πάντα αλλά στο τέλος την πάτησαν. Σε περιπέτειες το δίδυμο…

Για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστείας και κατοχής ναρκωτικών, συνελήφθησαν δύο Ρομά έ- νας 28χρονος και ένας 34χρονος – χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Α.Τ. Βόλου και της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι δύο δράστες που κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του 28χρονου, αρχικά, στις 12.30 το μεσημέρι πήγαν σε σπίτι 65χρονος γυναίκας στις Ν. Παγασές. Εκεί ο 28χρονος απασχόλησε την γυναίκα με διάφορες ερωτήσεις και πληροφορίες που δήθεν ζητούσε και ο 34χρονος μπήκε στο σπίτι, απ’ όπου έκλεψε δύο πορτοφόλια που περιείχαν 20 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες πήγαν στη Νέα Αγχίαλο και μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο σε σπίτι 78χρονης απ’ όπου έκλεψαν ένα αλυσοπρίονο και γεωργικά εργαλεία.

Η γυναίκα βρισκόταν εκτός και επιστρέφοντας στο σπίτι της, είδε τους δράστες, οι οποίοι την έσπρωξαν και της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε 30 ευρώ.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, οι δύο Ρομά τράπηκαν σε φυγή, αλλά από τις περιγραφές των γυναικών εντοπίστηκαν αργά το απόγευμα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς ο 28χρονος κοντά στο σπίτι του, στον οικισμό Αλιβερίου και ο 34χρονος στα ΚΤΕΛ καθώς κάποιες μέρες μένει προσωρινά στον Αλμυρό.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς βάρους 4,75 γρ. και το ποσό των 30 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις