Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία των Suicidal Angels – Μαζί τους η αφρόκρεμα του ελληνικού metal [video]

Βόλος: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία των Suicidal Angels – Μαζί τους η αφρόκρεμα του ελληνικού metal [video]

Οι σειρήνες ηχούν! Στο ξεκίνημα του 2020 μας περιμένει ένας μεγάλος “πόλεμος”! Αυτό υπόσχονται οι Suicidal Angels…

πως θα συμβεί και στην πόλη του Βόλου, την Παρασκευή 24 Ιουναρίου, στο LAB ART, όπου στο πλαίσιο του ελληνικού σκέλους της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους, θα παρουσιάσουν το βαρύ πυροβολικό από το καινούργιο τους album “Years of Aggression”.

Έναν εμβληματικό thrash metal δίσκο, ο οποίος, εντός και εκτός συνόρων, συνοδεύεται από αποθεωτικές κριτικές. Το περιεχόμενό του; Μπαρούτι και φωτιά! Δεν είναι υπερβολή να σκεφτούμε ότι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές thrash metal μπάντες των ημερών μας, που βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα.

Το metal εκτόπισμά τους το απέδειξαν περίτρανα, ανοίγοντας με εκπληκτική απόδοση την ιστορική συναυλία των Slayer που παρακολουθήσαμε τον Ιούλιο του 2019 στην Αθήνα. Μια Αθήνα την οποία προ ημερών έκαναν και πάλι άνω-κάτω, γεμίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα stage της χώρας μας, το Piraeus 117 Academy ασφυτικά.

Με όχημα αυτές τις απολύτως πολεμικές live εμφανίσεις τους, έχουν κατακτήσει την Ευρώπη, λαμβάνοντας μέρος σε αμέτρητες περιοδείες μαζί με τους Kreator, Satyricon, Exodus, Cannibal Corpse, Behemoth, Sodom, Death Angel, Sepultura και άπειρα ακόμα παγκόσμια metal θηρία που τους εμπιστεύονται ώστε να στέκονται δίπλα τους.

ΒΟΛΟΣ METAL: LIVE Suicidal Angels, Diviner, Full House Brew Crew, Secret Range, Scream For Bullets

Ο ΧΡΟΝΟΣ πλέον μετρά αντίστροφα – Suicidal Angels Live Aggression Over Volos Metal City 24/01/2020 – Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βόλο και στη μεγάλη συναυλία των SUICIDAL ANGELS, Diviner, FULL HOUSE B.C., Secret Range και Scream For Bullets – Για το καταπληκτικό βίντεο ευχαριστούμε πολύ τον Kiriakos Balanos, ζωγράφισε ξανά…!!!

Gepostet von Golden R. Festival am Sonntag, 19. Januar 2020

Πηγή: e-volos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις