Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Σκοτώθηκε επιχειρηματίας σε τροχαίο δυστύχημα – Έπεσε νεκρός από τη μηχανή του!

Βόλος: Σκοτώθηκε επιχειρηματίας σε τροχαίο δυστύχημα – Έπεσε νεκρός από τη μηχανή του!

Τραγωδία τα ξημερώματα στην άσφαλτο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο. Ένας 49χρονος, ιδιοκτήτης ουζερί άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα…

Πρόκειται για επιχειρηματία, που διατηρούσε τσιπουράδικο στην οδό Ιωλκού, στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 49χρονος, έχασε τη ζωή του, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα συνέβη στη λεωφόρο Καζανάκι, στη Νέα Ιωνία, στο ύψος του παλιού Κοιμητηρίου, λίγο μετά τη 01.30 τη νύχτα. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Τροχαία Βόλου που διενεργεί την προανάκριση.

Τροχαίο με τραυματισμένο οδηγό μηχανής στη Λαμία

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, στην είσοδο της Νέας Μαγνησίας, στο ύψος του «Bake House». O 55χρονος δικυκλιστής κινούταν κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν την ίδια στιγμή ένας 75χρονος οδηγός που κινούταν αντίθετα, επιχείρησε ξαφνικά να στρίψει αριστερά για να πάει σε κάποιο από τα συνεργεία.

Ο άτυχος δικυκλιστής προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έπεσε πάνω στο φτερό του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει κατάγματα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο το κράνος που φορούσε. Η Τροχαία Λαμίας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις