Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Χρήστος Σουλιώτης – Σπαραγμός στη Νέα Αγχίαλο (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

H μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων χθες τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Αθηνών 55, στο ύψος που είναι τα Αϊβαλιώτικα, οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο ενός 29χρονου Χρήστου Σουλιώτη…

και τον τραυματισμό δύο ατόμων. Νεκρός είναι ο Χρήστος Σουλιώτης, κάτοικος εν ζωή Νέας Αγχιάλου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες από τον «ουρανό» του αυτοκινήτου. Το θανατηφόρο συνέβη λίγο μετά την Μπουρμπουλήθρα και τη διασταύρωση προς Ν. Αγχίαλο και Πευκάκια. Η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή, ώστε έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει. Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Βόλου και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου. Ο 29χρονος βρίσκονταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Στο ρεύμα προς Βόλο ένα αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Carina, ακινητοποιήθηκε μετά τη σύγκρουση. Ηταν το αυτοκίνητο του άτυχου 29χρονου, το οποίο κινούταν προς Νέα Αγχίαλο και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με το αντιθέτως κινούμενο όχημα. Το άλλο αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot 307, το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος Βολιώτης και είχε συνoδηγό μία 48χρονη Βολιώτισσα ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά, επίσης με μεγάλες υλικές ζημιές. Και οι δύο ήταν τραυματισμένοι, κατάφεραν όμως να βγουν μόνοι τους από το αυτοκίνητο.

Αμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του 29χρονου, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμισε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου τους τραυματίες. Η 48χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη κάκωση θώρακος, ενώ ο άνδρας, 49 ετών, υπέστη αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών εισήχθησαν και οι δύο στη Χειρουργική Κλινική.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τον ουρανό του αυτοκινήτου, ώστε να καταφέρουν να ανασύρουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δυστυχώς ήταν νεκρός. Από τη δυνατή σύγκρουση ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ ήταν σφηνωμένος στις παραμορφωμένες λαμαρίνες του οχήματος. Οι πυροσβέστες έκοψαν και τα καθίσματα για να καταφέρουν να τον τραβήξουν έξω. Το άψυχο σώμα του νεαρού παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να διαπιστωθεί τυπικά ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Σουλιώτη σκόρπισε ανείπωτη οδύνη στη Νέα Αγχίαλο όπου διέμενε. Επρόκειτο για έναν εξαιρετικά δραστήριο νέο και αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο οποίος εργαζόταν στο κρεοπωλείο που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε