Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χίος: Κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα τηγανέλαια της Λαγκάδας

Χίος: Κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα τηγανέλαια της Λαγκάδας
ΦΩΤΟ από astraparis

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτοικοι της Λαγκάδας.

Αίτημα τους είναι η άμεση παρέμβαση του βουλευτή προς τους αρμόδιους υπουργούς, για να ανακληθεί η άδεια εγκατάστασης μονάδας καύσης τηγανέλαιων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην θέση Καρυδάς της Λαγκάδας.

Ο κ. Μιχαηλίδης τους είπε ότι και ο ίδιος συμμετέχει στη συμβολική κατάληψη, εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον αγώνα των Λαγκαδούσων και τους διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει με θετική εισήγηση το αίτημα τους στους αρμόδιους υπουργούς και ειδικότερα στον υπουργό Περιβάλλοντος που είναι και ο αρμόδιος για την ανάκληση της άδειας.

Ήδη απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό email με το οποίο μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων της Λαγκάδας σημειώνοντας ότι το γραφείο του τελεί υπό κατάληψη.

Οι συγκεντρωθέντες κάτοικοι της Λαγκάδας και της Συκιάδας επέδωσαν στον κ. Μιχαηλίδη το ψήφισμα που ενέκριναν στη συγκέντρωσή τους λίγο νωρίτερα στην πλατεία Βουνακίου της Χίου.

 

 

Πηγή: astraparis

 

 

Βόρειο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις