Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Ο τσαντάκιας την πάτησε – Η σύλληψη αποκάλυψε την “πλούσια” δράση του!

Ζάκυνθος: Ο τσαντάκιας την πάτησε – Η σύλληψη αποκάλυψε την “πλούσια” δράση του!

Ο δράστης στα χέρια της αστυνομίας. Λίγο νωρίτερα είχε βάλει στο στόχαστρο δύο γυναίκες που περπατούσαν…

Συνελήφθη προχθές (16-09-2018) το απόγευμα στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 42χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο 42χρονος εντοπίστηκε -άμεσα- από τους αστυνομικούς , καθώς όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα πριν, κινούμενος με μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Λαγανά, αφαίρεσε διαδοχικά, δύο γυναικείες τσάντες από διερχόμενες, οι οποίες περιείχαν προσωπικά αντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 42χρονος είχε αφαιρεθεί κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Τετάρτης (12-09-2018) έως μεσημέρι της Πέμπτης (13-09-2018) από την πόλη της Ζακύνθου και επιπλέον ταυτοποίηθηκε η εμπλοκή του σε μια ακόμη υπόθεση κλοπής ποδηλάτου το απόγευμα της Δευτέρας (03-09-2018), επίσης από την πόλη της Ζακύνθου.

Κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν η μοτοσυκλέτα καθώς μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις