Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αγκαλιές και χαμόγελα για τον Αλέξη Τσίπρα στην Καρδίτσα [pics]

Αγκαλιές και χαμόγελα για τον Αλέξη Τσίπρα στην Καρδίτσα [pics]
ΦΩΤΟ από karditsalive

Με περίπατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης άρχισε η επαφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους Καρδιτσιώτες, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Αλέξης Τσίπρας που διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο κοντά στην πόλη, συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, βουλευτές μεταξύ των οποίων και οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα κ. Σπύρο Λάππα, κ. Χρυσούλα Σιωροπούλου-Κατσιαβριά και κ. Παναγιώτα  Βράντζα και πολλά τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ξεκίνησε τον περίπατό του στον πεζόδρομο από την πλευρά του Παυσιλύπου.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου συνομίλησε και χαιρέτισε περαστικούς αλλά και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Στο εκλογικό κέντρο του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Φώτη Αλεξάκου έκανε στάση και χαιρέτισε τον Δήμαρχο και όσους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και υποψηφίους από το συνδυασμό βρισκόταν σε αυτό.

 

 

Ο Πρωθυπουργός ολοκλήρωσε τον περίπατό του, στην κεντρική πλατεία όπου υπήρχε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και προχώρησε στην προγραμματισμένη ομιλία του.

Πηγή: karditsalive.net

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις