Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι 3 παρλαπίπες -Δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που μοιράζονται μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, κάποια ζώδια είναι πιο κλειστά από τα άλλα και δεν θέλουν πολλά-πολλά με τους γύρω τους. Σε εντελώς άλλη κατεύθυνση, ωστόσο, βρίσκονται άλλα ζώδια, τα οποία είναι πολύ κοινωνικά και μπορούν να πιάσουν κουβέντα με τον οποιονδήποτε.

Οταν ο Δίδυμος βρεθεί σε μια παρέα, δεν μπορεί να σταματά να μιλά. Εξωστρεφής και πολύ επικοινωνιακός, ο Δίδυμος, που θεωρείται κακός φίλος, μπορεί να πιάσει συζήτηση για τα πάντα, καθώς έχει άποψη για όλα. Θα αρχίσει να λέει τις ιστορίες του, ακόμη και αν ο συνομιλητής του δεν ενδιαφέρεται.

Το ζώδιο του Τοξότη
Είναι το ζώδιο που τρελαίνεται να μιλάει και όταν πιάνει κουβέντα του αρέσει να συζητά σε βάθος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι συγκαταλέγονται στη λίστα με τα πιο κοινωνικά ζώδια. Τον Τοξότη τον αναγνωρίζεις εύκολα καθώς μιλά για φιλοσοφία και αναπτύσσει τα πιστεύω του με πειθώ αλλά και πάθος σε μια συζήτηση. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν κάνει χαλαρές συζητήσεις και ότι δεν σχολιάζει… GNTM!

Το ζώδιο του Υδροχόου
Ο Υδροχόος μπορεί να μιλήσει ακόμη και με το κακτάκι που βρίσκεται στο τραπέζι, που λέει ο λόγος. Μπορεί να πιάσει συζήτηση για τα πάντα με τους πάντες. Εάν δεν σε ξέρει, θα ρωτήσει για τη ζωή σου και μετά θα μιλήσει για τη δική του.

 

iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou