Έκοψε πίτα η Καλλιθέα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Χαραυγιακό, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Παρελθόν από την Καλλιθέα αποτελούν οι Κώστας Βλάχος και Αποστόλης Καλαματιανός, οι οποίοι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

Το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο γνωστό εστιατόριο της Καλλιθέας, Μπάρμπα Δήμος, σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Μπαρμπακος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, εκπροσωπώντας τον Δήμο Καλλιθέας. Ο τυχερός, που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι της πίτας, ήταν ο φροντιστής της ομάδας Σάββας Χριστοφοριδης.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να έρθει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, για την αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό και να υποστηρίξει και να ενισχύσει με την παρουσία του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

mikriliga.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο