Δήλωση του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, με την ευκαιρία της Χορωδιακής Συνάντησης του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης».

Ολόκληρη η δραστηριότητα του Δημοτικού Ωδείου αποτελεί αντικείμενο μεγάλων προσπαθειών, τις οποίες επί σειρά ετών έχομε καταβάλει από κοινού με τον Διευθυντή κ. Ορέστη Μπαζό και τους καθηγητές του. Κάθε επιτυχία του Ωδείου είναι για όλους μας μια πολύ συγκινητική στιγμή
Χαίρομαι ειλικρινώς όταν το Ωδείο προοδεύει. Διότι πάντοτε υποστήριζα πως ο βασικός του προορισμός δεν είναι απλώς να εκπαιδεύσει πολλούς μουσικούς, όσο να δημιουργήσει πολλούς καλούς, έντιμους και φωτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι θα κατανοούν την σπουδαία, την αναντικατάστατη αξία της μουσικής για τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων, ικανών να σέβονται και να προαγάγουν τις ανθρωπιστικές αξίες του πολιτισμού. 
Συγχαίρω τον κ. Μπαζό και όλα τα παιδιά για το έργο τους. Τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ ότι μας έχουν δικαιώσει.
Ωστόσο, σήμερα η βασική μας υποχρέωση είναι να διευθετήσομε το καθεστώς της απασχόλησης του εκπαιδευτικού προσωπικού. Πρέπει και θα ενεργήσομε προς την κατεύθυνση αυτή. Οι άνθρωποι αυτοί, τους οποίους εμπιστευόμαστε, πρέπει να μείνουν στο Δήμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο