Σύσκεψη των Κ.Ο Καλλιθέας του ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα και για την οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών

Πλούσια συζήτηση, με μεταφορά πείρας και με σκέψεις για να οργανωθεί η μάχη των εθνικών εκλογών χαρακτήρισε τη χθεσινή σύσκεψη του των Κ.Ο. Καλλιθέας του ΚΚΕ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας
Την εισηγητική ομιλία έκανε η Κακουλίδου Χρύσα, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ παρουσιάζοντας την ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που καταγράφηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, με μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, στις συσκέψεις, μικρές ή μεγαλύτερες συζητήσεις, στη θετική εκτίμηση για τη δράση των κομμουνιστών στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις και την πολιτική του Κόμματος. Όλα αυτά αποτελούν μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, που την έζησαν όλοι όσοι έδωσαν τη μάχη στο πλευρό του Κόμματος, ανεξάρτητα αν αυτό το καλό κλίμα εκφράστηκε λιγότερο ή περισσότερο στις κάλπες των δύο προηγούμενων Κυριακών. Γι’αυτόν το λόγο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε “όλη η προηγούμενη δουλειά μας αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη μάχη που έχουμε μπροστά μας, αυτή των βουλευτικών εκλογών, που πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα.”
Ακολούθησαν ερωτήσεις – τοποθετησεις από τους παρευρισκόμενους που έδωσαν τη μάχη τους προηγούμενους μήνες, επισημαίνοντας ότι το θετικό κλίμα που καταγράφηκε, η τάση συμπόρευσης νέων δυνάμεων, αποτελεί παρακαταθήκη μπροστά στη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών, για να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ.
Τέλος με έναν τόνο μαχητικότητας δόθηκε η υπόσχεση πώς τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τη συμμετοχή όσων έδωσαν τη μάχη στο πλάι του Κόμματος, θα γίνει συζήτηση με όσους έκαναν το βήμα και για πρώτη φορά στήριξαν τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, αλλά και με πολλούς που δίστασαν, που με βαριά καρδιά στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ στη λογική της εναλλαγής ή του μικρότερου κακού.
Στόχος λοιπόν των Κ.Ο. Καλλιθέας είναι να φτάσει γρήγορα και πλατιά στους εργαζόμενους το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει η ελπίδα, η αυτοπεποίθηση του λαού, να σηκώσει κεφάλι και να οργανωθεί καλύτερα η πάλη την επόμενη μέρα.

ΚΟΒ Καλλιθέας του ΚΚΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο