Πρώτη πράξη με τις κληρώσεις στο τουρνουά της Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος»

Το φετινό «ταξίδι» των αναπτυξιακών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης περνάει σε λίγες ημέρες από έναν ξεχωριστό, έναν ιδιαίτερο σταθμό του.

Το φετινό «ταξίδι» των αναπτυξιακών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης περνάει σε λίγες ημέρες από έναν ξεχωριστό, έναν ιδιαίτερο σταθμό του.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Μαρτίου, θα γίνει το όπεν της Σίνδου, που είναι το παλιότερο της Βόρειας Ελλάδας στις μικρές ηλικίες και σταθερά αναπτύχθηκε στη διάρκεια των χρόνων. Φέτος θα διεξαχθεί για 13η διαδοχική χρονιά και, όπως κάθε χρόνο, συναντά σημαντική ανταπόκριση από τον κόσμο του αθλήματος. Μπορεί αυτή τη φορά να μην εμφανίζει περισσότερες από 200 συμμετοχές, όμως οι 178 τελικές δηλώσεις είναι ικανοποιητικός αριθμός όταν έχει κυλήσει μεγάλο μέρος από την τρέχουσα σειρά και απομένει για τη λήξη της κάτι παραπάνω από ένας μήνας. Το τουρνουά στην κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα είναι το 9ο της σεζόν και θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σίνδου. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον τοπικό Π.Α.Σ. Εχέδωρος κι έχει την επωνυμία «Ιωάννης Κόκκινος», καθώς αφιερώνεται πάντα στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου. Το απόγευμα έγιναν οι κληρώσεις κι έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ttscore.io/event/257.

Οι 178 αθλητές κι αθλήτριες, που πρόκειται ν’ αγωνιστούν, προέρχονται από 40 σωματεία της χώρας. Θα γίνουν επτά ηλικιακές κατηγορίες και οι συμμετοχές χωρίζονται σε 15 εφήβους, 8 νεάνιδες, 50 παίδες, 17 κορασίδες, 60 παμπαίδες, 20 παγκορασίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα θα είναι παρούσα, αλλά στη Σίνδο θα βρεθούν αγόρια και κορίτσια κι από αρκετά ακόμα σημεία της χώρας. Πέρα φυσικά από τη Θεσσαλονίκη θα έχουν αθλητές σωματεία από τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα, την Κοζάνη, τη Βέροια, τα Χανιά, την Αθήνα, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, την Πάτρα, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη, τη Χίο, τη Φλώρινα, την Καβάλα, τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Κομοτηνή.  

Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θ’ ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται και στη γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας (στη Μαρία Τσίπου στο τηλέφωνο 2310-237108).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.