Στην τρίτη θέση η Γκλάντμπαχ με τεσσάρα στην Ουνιόν (video)

Η Γκλάντμπαχ του Μάρκο Ρόζε πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου με 4-1. Με το τρίποντο προσπέρασε Λεβερκούζεν και Λειψία και είναι ξανά τρίτη στην βαθμολογία. 

Ο στόχος της Γκλάντμπαχ ήταν η επιστροφή στην τρίτη θέση και για την Ουνιόν ότι καλύτερο από ένα ακόμη δύσκολο ματς που έδωσαν οι πρωτευουσιάνοι στην μάχη για την παραμονή. Η Γκλάντμπαχ πήρε άμεσα τα ηνία του αγώνα και από το πρώτο λεπτό, με το επιθετικό στυλ του κόουτς Μάρκο Ρόζε, πίεσε την Ουνιόν.

Το προβάδισμα ήρθε δίκαια στο 17ο λεπτό με την ατομική προσπάθεια του Φλόριαν Νόιχαους που ήταν και το γκολ 3000 στην ιστορία της Γκλάντμπαχ στην Μπουντεσλίγκα και τα “πουλάρια” έφτασαν στο 2-0 δίκαια με την κεφαλιά του Τουράμ στο 41ο λεπτό μετά την ασίστ του Πλεά. 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν θαρραλέα το δεύτερο ημίχρονο και με στατική φάση και σκόρερ τον Άντερσον μείωσαν το σκορ αλλά η άμεση απάντηση της Γκλάντμπαχ με σκόρερ και πάλι τον Τουράμ (59′) έβαλε τέλος στα όνειρα των πρωτευουσιάνων για αποτέλεσμα. 

Η Ουνιόν είχε μια ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς αλλά ο Μέις ήταν άστοχος στο 76ο λεπτό. Το τελικό σκορ ήταν 4-1 καθώς ο Πλεά από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 81ο λεπτό μετά από ασίστ του Μπενσεμπαϊνί .Η Γκλάντμπαχ είναι ξανά τρίτη στην βαθμολογία. 

Γκλάντμπαχ : Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί (90′ Βεντ), Νόιχαους (90′ Ντουκουρέ), Χέρμαν (72′ Κράμερ), Χόφμαν (82′ Τραορέ), Στιντλ (82′ Μπένες), Τουράμ, Πλεά 

Ουνιόν Βερ. : Γκίκιεβιτς, Φρίντριχ, Σλότερμπεκ, Σούμποτιτς (46′ Κρόος), Τρίμελ, Γκέντνερ (80′ Μάλι), Πρέμελ, Λεντς (60′ Ράιερσον, 65′ Μέις), Ινγκβάρτσεν (80′ Ούτζα), Μπιούλτερ, Άντερσον 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.