Διατηρείται το φλερτ Ερυθρού Αστέρα-Ροζ

Νέο σημερινό (2/5) σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν έχει παγώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Βελιγραδίου για τον Γάλλο αμυντικό του Άρη

Το… πινγκ πονγκ των πληροφοριών μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας, σε ό,τι αφορά στο φερόμενο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ροζ, συνεχίζεται. Σημερινό (2/5) νέο δημοσίευμα σέρβικης ιστοσελίδας, το οποίο, πάντως, επικαλείται πληροφορίες και από τη χώρα μας, αναφέρει ότι το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές καλά κρατεί, χωρίς, όμως, ο Άρης να είναι ικανοποιημένος από τα χρήματα που προσφέρει ο σύλλογος του Βελιγραδίου για την απόκτηση του παίκτη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: “O Άρης επιμένει στο 1.000.000 ευρώ για την πώληση του παίκτη, όμως, δεν αποκλείεται να δεχθεί και κάποια μικρότερη πρόταση, λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης. Αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν στον Ερυθρό Αστέρα, γι’ αυτό και έχει γίνει πρόταση απόκτησης του παίκτη ύψους 600.000 ευρώ. Το πρόβλημα είναι πως αν δεχθεί τα 600.000 ευρώ ο Άρης, επειδή η Λοριάν έχει ποσοστό μεταπώλησης 25%, θα του μείνουν 450.000 ευρώ, κάτι που θέλουν να αποφύγουν στην ελληνική ομάδα. Ζητούν 1.000.0000 ευρώ για να τους μείνουν 750.000 ευρώ από την πώληση του Γάλλου.

Οι επαφές μεταξύ του Ερυθρού και του Λίντσεϊ Ροζ είναι προχωρημένες και καθημερινές, ενώ του προσφέρεται τριπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στον Άρη. Όμως, οι επαφές δεν είναι τόσο προχωρημένες, ώστε να πιέσει ο Ροζ τον Άρη για να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.