Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ερντογάν: Στρατηγικά κέρδη με τις συμφωνίες με τη Λιβύη

Offsite Team
- 31.12.2019

Ερντογάν: Στρατηγικά κέρδη με τις συμφωνίες με τη Λιβύη

Thumbnail
Το μήνυμα του Τούρκου Πρόεδρου για τη νέα χρονιά

Με τη στήριξη που θα δώσουμε στην νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης θα διασφαλίσουμε ότι θα υλοποιηθούν στο έπακρον οι συμφωνίες που υπογράψαμε”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι με αυτές τις συμφωνίες η Τουρκία διασφάλισε πολύ σημαντικά στρατηγικά κέρδη.

Σε μήνυμά του για τη νέα χρονιά, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρει ότι "η συμφωνία για την ασφάλεια και στρατιωτική συνεργασία και η συμφωνία για την θαλάσσια δικαιοδοσία που υπέγραψαν τον Νοέμβριο με τη Λιβύη διασφάλισαν πολύ σημαντικά στρατηγικά κέρδη στην Τουρκία".

“Με αυτό το υπόμνημα, η διαδικασία που είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα με τη συμφωνία που κάναμε με την ‘τδβκ’(ψευδοκράτος), διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο και επεκτάθηκε”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος, προσθέτοντας ότι “οι σχεδιασμοί τους να αποκλείσουν την Τουρκία εντελώς από την Μεσόγειο ανατράπηκαν εντελώς με τα τελευταία βήματα που κάναμε”.

“Πρώτα ο Αλλάχ, με τη στήριξη που θα δώσουμε στη νόμιμη κυβέρνηση της Τρίπολης, θα διασφαλίσουμε ότι θα υλοποιηθούν στο έπακρον όλες αυτές οι συμφωνίες”, ανέφερε.

ΚΥΠΕ

Home