Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

To «τελευταίο αντίο» στη μητέρα και την κόρη της στην Κατερίνη

Offsite Team
- 19.11.2019

To «τελευταίο αντίο» στη μητέρα και την κόρη της στην Κατερίνη

Thumbnail

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης και της μητέρας της έδειξε ότι θάνατός τους επήλθε ακαριαία. Οι σοροί έφεραν κακώσεις σώματος και κεφαλής.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της 17χρονης είπαν το «τελευταίο αντίο» στην κόρη και τη μητέρα από την Κατερίνη που έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας σε χαράδρα 120 μέτρων.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία των δύο γυναικών ήταν ο πατέρας και σύζυγος καθώς και οι δύο κόρες της οικογένειας, όπως αναφέρει το olympiobima.gr. Η μητέρα έβγαζε καθημερινά την κόρη της βόλτα με το αυτοκίνητο και αυτό έκανε και τη μοιραία μέρα με την τραγική κατάληξη.

Η γιαγιά της 17χρονης κοπέλας και μητέρα του πατέρα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία που τελείται η εξόδιος ακολουθία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τον θάνατο των δύο γυναικών, με την οικογένεια να εκτιμά ότι πρόκειται για δυστύχημα ή μηχανική βλάβη του οχήματος και την αστυνομία να ερευνά και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης και της μητέρας της έδειξε ότι ο θάνατός τους επήλθε ακαριαία. Οι σοροί έφεραν κακώσεις σώματος και κεφαλής.

Home