Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τα ακουστικά που ελέγχουν τους ήχους που λαμβάνει ο εγκέφαλός μας

Offsite Team
- 18.02.2019

Τα ακουστικά που ελέγχουν τους ήχους που λαμβάνει ο εγκέφαλός μας

Thumbnail
Ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα στα ακουστικά.

Η φετινή έκθεση τεχνολογίας CES φιλοξένησε ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους.

Ο λόγος για τη Nura και τα πρώτα ακουστικά του κόσμου που προσαρμόζουν τους ήχους που αναπαράγουν στην ιδιαίτερη ακουστική συχνότητα κάθε ανθρώπου!

To ακουστό φάσμα καθενός είναι σαν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, μοναδικό στον κόσμο. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα πίσω από τα NuraLoop Adaptive Earphones, τα οποία όταν τα φοράς για πρώτη φορά εκπέμπουν ήχους διαφορετικών συχνοτήτων ώστε να εκτιμήσουν με ακρίβεια τι ακούει και τι όχι ο εγκέφαλός μας.

Μέσω μικροσκοπικών μικροφώνων, αλγορίθμων και καθιερωμένων τεχνικών μέτρησης του φάσματος, μετράνε την ακουστική συχνότητα του χρήστη προσαρμόζοντας έτσι τη μουσική στο ιδιοσυγκρασιακό φάσμα καθενός!

Το αποτέλεσμα είναι ένας εξόχως βελτιστοποιημένος ήχος στην ιδιαίτερη ανατομία μας, που σου επιτρέπει να ακούς λεπτομέρειες που χάνονται αλλιώς. Αυτή είναι η καινοτομία που κομίζουν στον κόσμο της μουσικής.

Τα ασύρματα και αδιάβροχα NuraLoop κάνουν πολλά ακόμα, προσφέροντας λειτουργία active noise-cancellation, touch controls, αλλά κι ένα «social mode» που σου επιτρέπει να ακούς τους ήχους του περιβάλλοντος χώρου και τις ομιλίες χωρίς να πρέπει να τα βγάλεις από τα αυτιά σου.

Μέσω της ακουστικής καμπύλης που βγάζει για τον χρήστη, η Nura πήγε τον ήχο ένα σκαλί παραπάνω, παραδίδοντας ένα ζευγάρι ακουστικών που όπως ισχυρίστηκαν οι επισκέπτες της CES ήταν ό,τι καλύτερο είχαν ακούσει ποτέ.

Διαθέσιμα στα 399 ευρώ…

Home