Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανάγκη δημόσιων διαβουλεύσεων πριν την εκτέλεση έργων στη Λεμεσό

Offsite Team
- 24.07.2020

Ανάγκη δημόσιων διαβουλεύσεων πριν την εκτέλεση έργων στη Λεμεσό

Thumbnail
Τι αναφέρει η ΠΟΒΕΚ

Χαιρετίζοντας τη δημόσια διαβούλευση για τη στρατηγική της «Ολοκληρωμένης Λεμεσιανής Ανάπτυξης», η ΠΟΒΕΚ υπογραμμίζει πως όλες οι δημόσιες διαβουλεύσεις πρέπει να γίνονται πριν από τον σχεδιασμό ή την εκτέλεση ενός έργου.

 

Σε επιστολή του προς τους Δημάρχους της Μείζονος Λεμεσού, ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, συγχαίρει «για τη μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει όλοι οι Δήμαρχοι της Μείζονος Λεμεσού και οραματιζόμενοι μια επαρχία του 21ου αιώνα αναπτυσσόμενη μέσα από τις νέες συνθήκες για καλύτερη ζωή των δημοτών μας».

 

Την ίδια ώρα σημειώνει πως η Οργάνωση θεωρεί αυτονόητο πως η όποια δημόσια διαβούλευση θα γίνεται πριν από τον σχεδιασμό κάθε έργου σε κάθε σημείο της επαρχίας «και όχι να καλούμαστε μετά τον σχεδιασμό ή κατά την εκτέλεση του έργου».

 

«Είναι σοφότερο να ακούγονται οι απόψεις και επιθυμίες των Δημοτών της κάθε περιοχής που προτίθεστε να εκτελέσετε κάποιο έργο, αφού το έργο αυτό θα αφορά τους κατοίκους χρήστες της περιοχής και είναι φυσικό ότι αυτοί πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο», προσθέτει η επιστολή.

 

Τέλος ο κ. Μουστάκας εκφράζει την ελπίδα όπως η εισήγηση της ΠΟΒΕΚ εισακουστεί και την ετοιμότητά του για οποιαδήποτε συνεργασία πως το σκοπό αυτό.

ΚΥΠΕ

Home