Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δικαστικό «πάγωμα» της συμφωνίας για τα λεωφορεία στη Λευκωσία

Offsite Team
- 04.12.2019

Δικαστικό «πάγωμα» της συμφωνίας για τα λεωφορεία στη Λευκωσία

Thumbnail
Απαγορευτικό διάταγμα στην προσφορά της κοινοπραξία Malta Lines – Kapnos Airport Shuttle

«Παγώνει» η κατακύρωση της προσφοράς για για τις δημόσιες οδικές μεταφορές την κοινοπραξία Malta Lines – Kapnos Airport Shuttle για την επαρχία Λευκωσίας. Αιτία απαγορευτικό διάταγμα που εξασφάλισε ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας.

 

Πρόκειται για προσωρινό διάταγμα και την ερχόμενη Τετάρτη τόσο η κοινοπραξία όσο και το Υπουργείο Μεταφορών θα κσταθέσουν τη θέση τους.  Το Διάταγμα, εκδόθηκε μετά από αίτημα του ΟΣΕΛ στο πλαίσιο προσφυγής του στο Δικαστήριο με αίτημα ουσιαστικά την ακύρωση της κοινοπραξίας Malta Lines – Kapnos Airport Shuttle από τον διαγωνισμό για τη σύμβαση της Λευκωσίας. 

 

Το απαγορευτικό διάταγμα,  έχει προσωρινό χαρακτήρα, αλλά εάν τελικά μονιμοποιηθεί τότε το Υπουργείο δεν θα  μπορέσει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την κοινοπραξία  Malta Lines – Kapnos Airport Shuttle.

 

Mιλώντας στην Offsite o δικηγόρος του ΟΣΕΛ Νίκος Παπαευσταθίου ανέφερε ότι η κοινοπραξία δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη σύμβαση. Όπως ανέφερε εάν τελικά  μονιμοποιηθεί η σύμβαση υπάρχουν και άλλα μέσα για να σταματήσει η διαδικασία.

 

 

 

Home