Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εκτός λειτουργίας φανάρια στη Λευκωσία-Κλείνει λωρίδα αυτο/δρομου

Offsite Team
- 29.11.2019

Εκτός λειτουργίας φανάρια στη Λευκωσία-Κλείνει λωρίδα αυτο/δρομου

Thumbnail
Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, 2019. Αναμένεται η συνήθης πρωινή τροχαία κίνηση στις αστικές περιοχές.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 5.00 το απόγευμα, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης, στο τμήμα του δρόμου παρά την έξοδο προς Κονιά, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό και στο τμήμα του δρόμου παρά την έξοδο Ανατολικού, στην κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα

Α. To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 29/11/2019, μεταξύ των ωρών 08:30 - 13:00,στα πλαίσια Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως τα φώτα τροχαίας της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά και θα ρυθμίζεται με επιτόπου Αστυνόμευση.

Β. Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 29/11/2019, μεταξύ των ωρών 09:00 – 17:00, παρά την έξοδο των Κονιών από Πάφο προς Λεμεσό και παρά την έξοδο Ανατολικού από Λεμεσό προς Πάφο, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) σε μήκος 300μ. περίπου ανά κατεύθυνση θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα είναι κλειστή και η κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.  

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Home