Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έτσι εξαφανίστηκε η 8χρονη στη Λεμεσό (Φωτο)

Άντρη Θρασυβούλου
- 06.01.2020

Έτσι εξαφανίστηκε η 8χρονη στη Λεμεσό (Φωτο)

Thumbnail
Eπί ποδός οι αρχές για τον εντοπισμό του παιδιού - Τι έχει ενώπιον της μέχρι στιγμής η Αστυνομία

(Λεμεσός - Ανταπόκριση) Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στη Λεμεσό για τον εντοπισμό της 8χρονης Kristine Bucek η οποία έχει εξαφανιστεί. Όπως πληροφορούμαστε, το κοριτσάκι είχε διανυκτερεύσει το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι φίλων της μητέρας του η οποία είναι σε διάσταση με τον πατέρα του στον οποίο είχε πάρει το παιδί την ίδια ημέρα.

Γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής το κοριτσάκι έφυγε από το σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Ιωάννη για να επιστρέψει με τα πόδια στην κατοικία του πατέρα της. Η απόσταση της μίας κατοικίας με την άλλη είναι γύρω στο ένα χιλιόμετρο. Από εκείνη τη στιγμή το παιδί αγνοείται. Για την υπόθεση η οποία θεωρείται πολύ σοβαρή είναι ενήμερος και ο Αρχηγός Αστυνομίας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Εντοπίστηκε η 8χρονη στη Λεμεσό

Οι αρχές ''χτενίζουν'' την γύρω περιοχή με στόχο τον εντοπισμό της. Το ΤΑΕ λαμβάνει αυτή τη στιγμή καταθέσεις περιλαμβανομένου και του πατέρα του παιδιού.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Η 8χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.30-1.40εκ., με καστανά, μακριά μαλλιά και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε βυσσινί σακάκι, μαύρο στενό παντελόνι και μαύρες μπότες. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Home