Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λεμεσός: 800 ευρώ πρόστιμο γιατί έσπασαν τον αυτοπεριορισμό

Offsite Team
- 03.08.2020

Λεμεσός: 800 ευρώ πρόστιμο γιατί έσπασαν τον αυτοπεριορισμό

Thumbnail
Έφτασαν με κότερο στη Μαρίνα Λεμεσού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για άμεση εκδίκαση, καταχωρήθηκε σήμερα εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 και 33 χρόνων, υπόθεση παραβάσεων του Νόμου και Διαταγμάτων για την Λοιμοκάθαρση. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους 42χρονο και 33χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων και επέβαλε στον κάθε ένα ξεχωριστά ποινή χρηματικού προστίμου ύψους 800 ευρώ.

Οι 42χρονος και 33χρονος όφειλαν σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, να παραμείνουν για 14 μέρες, σε αυτοπεριορισμό εντός σκάφους που είχε αφιχθεί τις προηγούμενες στη Μαρίνα Λεμεσού. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, μέλη του Ουλαμού Πρόληψη Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 1.30 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, 30 Ιουλίου, έλαβαν πληροφορία ότι τα δύο πρόσωπα παραβίασαν τους όρους αυτοπεριορισμού τους.

Τα μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν εξετάσεις στην περιοχή Μαρίνας Λεμεσού και εξασφαλίστηκε σχετική μαρτυρία ότι, οι 42χρονος και 33χρονος είχαν νωρίτερα εξέλθει του σκάφους τους παραβιάζοντας την Νομοθεσία και Διατάγματα για την Λοιμοκάθαρση. Οι δύο τους εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν την ίδια μέρα από τα μέλη της Αστυνομίας.

Το πρωί της Δευτέρας, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση.

Το Δικαστήριο επέβαλε στους 42χρονο και 33χρονο, ποινές χρηματικών προστίμων ύψους 800 ευρώ στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Home