Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λεμεσός: Πήγε να δει 39χρονη και πιάστηκαν στα χέρια

Offsite Team
- 02.01.2020

Λεμεσός: Πήγε να δει 39χρονη και πιάστηκαν στα χέρια

Thumbnail
Δύο άντρες στο νοσοκομείο

Συνελήφθη σήμερα 30χρονος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία ο 30χρονος φέρεται να τραυμάτισε 32χρονο, ο οποίος γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα είχε μεταβεί στο χώρο όπου διαμένει ο συλληφθέντας, με πρόθεση να συνομιλήσει με 39χρονη, που διαμένει στον ίδιο χώρο. Ο 32χρονος επίσης φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του 30χρονου. Οι δύο τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 32χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τραύματα στα χέρια και στο αριστερό του πόδι.

Ο 30χρονος συνελήφθη γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, αφού πρώτα έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο από το γενικό νοσοκομείο. Κατά το περιστατικό αυτός επίσης φέρεται να απείλησε λεκτικά τον 32χρονο και να προκάλεσε ζημιά με αιχμηρό αντικείμενο στα ελαστικά του αυτοκινήτου με το οποίο ο 32χρονος είχε νωρίτερα μεταβεί στο σημείο.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.  

Home