Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λευκωσία: Διερευνάται το κίνητρο της δολοφονίας του 28χρονου

Offsite Team
- 20.05.2019

Λευκωσία: Διερευνάται το κίνητρο της δολοφονίας του 28χρονου

Thumbnail
Tι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης

Οι ανακριτές προχώρησαν τάχιστα στη διερεύνηση και αξιολόγηση όλων των στοιχείων στην υπόθεση φόνου με θύμα 28χρονο από το Καμερούν, και συνελήφθησαν τρία πρόσωπα οι οποίοι θα μείνουν υπό κράτηση για οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη,  διερευνώνται τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνος εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Θα ληφθούν, είπε, καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα και το σημαντικό είναι ότι τάχιστα είχαν προχωρήσει και εντοπίσει τους υπόπτους.

 

Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα επιστημονικών και άλλων εξετάσεων. Στο δικαστήριο σήμερα έχει αναφερθεί το όλο ιστορικό και ανακριτικό έργο που έγινε και υπολείπεται για ολοκλήρωση των εξετάσεων. Αναφερόμενος στο κίνητρο, είπε ότι είναι δεδομένο ότι με βάση τις εξετάσεις υπήρξε συζήτηση και στη συνέχεια λογομαχία μεταξύ κάποιων προσώπων. «Παραμένει το κίνητρο υπό διερεύνηση. Αν προκύψουν στοιχεία για άλλα πρόσωπα να εμπλέκονται, τότε θα προχωρήσουν  στην αξιολόγηση όλων των στοιχείων». Διευκρίνισε ότι τάχιστα υπήρξε συγκεκριμένη κατεύθυνση ενώ οι ανακριτές εργάστηκαν σωστά ενώ υπολείπεται ανακριτικό έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί.

Home