Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μεγάλη Πυρκαγιά στην Πάφο: 3 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα στη μάχη

Offsite Team
- 07.06.2019

Μεγάλη Πυρκαγιά στην Πάφο: 3 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα στη μάχη

Thumbnail
"Επιστρατεύτηκαν" τρία ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα - Η δυσβατότητα της περιοχής καθιστά δύσκολη την απόσβεση

Ενίσχυση με ελικόπτερο της Αστυνομίας έγινε για προσπάθεια στην κατάσβεση της φωτιάς στην επαρχία Πάφου, αφού η δυσβατότητα της περιοχής καθιστά δύσκολη την απόσβεση της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο ενώ όπως δηλώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κέττης, επειδή η πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή που δεν υπάρχει ανθρώπινη δραστηριότητα, αφήνει υπόνοιες .

Τα ακριβής αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Να θυμίσουμε, πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή Σαλαμιού κοντά στην Παναγία του Σίντη έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 05:20 τα ξημερώματα μεταξύ των περιοχών Σαλαμιού- Παναγιάς του Σίντη προς Άγιο Νικόλαου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ένα του Δασονομείου , ένα της Υπηρεσίας  Θήρας καθώς και εναέριες δυνάμεις μεταξύ των οποίων δύο ελικόπτερα της πυροσβεστικής και δύο αεροπλανάκια της Θήρας ενώ τώρα ενισχύθηκε και με  ελικόπτερο της Αστυνομίας και κλήθηκαν και ενισχύσεις από την Λεμεσό.

Η φωτιά μέχρι στιγμής έχει κατακάψει 5 εκτάρια άγριας βλάστησης και ξηρά χόρτα.

Home