Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέες προκλήσεις στην Αυλώνα: «Κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου»

Του Στέλιου Στυλιανού
- 28.11.2019

Νέες προκλήσεις στην Αυλώνα: «Κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου»

Thumbnail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στο σημείο και Τούρκοι στρατιώτες - Τι αναφέρει ο κοινοτάρχης Αυλώνας στην Offsite

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε Τούρκος γεωργός προσπάθησε ξανά να καλλιεργήσει κομμάτι γης στην ουδέτερη ζώνη, με τον Κοινοτάρχη Αυλώνας να προσπαθεί να τον ανακόψει και τον πρώτο να κινείται – όπως καταγγέλλει ο Κοινοτάρχης – απειλητικά με τον γεωργικό ελκυστήρα προς το μέρος του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοινοτάρχης Αυλώνας, Μενέλαος Σάββα, μιλώντας στην Offsite ανέφερε πως ο Τούρκος γεωργός παραβίασε για άλλη μια φορά την ουδέτερη ζώνη – καθώς στις 9 και 10/11 – είχαν σημειωθεί τα ίδια περιστατικά με τον εν λόγω Τούρκο γεωργό. 

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο κ. Σάββα ο Τούρκος Γεωργός μετά τις υποδείξεις του έστρεψε τον γεωργικό ελκυστήρα και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει τέσσερα οχήματα με άντρες των Ηνωμένων Εθνών, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και Τούρκοι στρατιώτες, χωρίς ωστόσο να έχουν παραβιάσει την ουδέτερη ζώνη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Offsite οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν προχωρήσει ήδη σε υποδείξεις προς τον Τούρκο γεωργό σχετικά με το ζήτημα, αναφέροντας του πως δεν μπορεί να καλλιεργεί το συγκεκριμένο σημείο αφού δεν γίνεται να παραβιάζει την ουδέτερη ζώνη. 

Επιπλέον όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει η Offsite πιο κάτω, κυανόκρανοι κινούνται προς το όχημα, τύπου βαν, του Τούρκου γεωργού. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Home